Saturday, February 20, 2010

BOHSAN n Bosannnn dilema hari ini

Dah lame tak update blog... idea pun dah ketandusan nak tulis ape pun dah tak tau... boring dah tahap gaban ni...nak pergi bersiar-siar mcm tak larat je... ape la nak buat agaknye....datang opis pun takde mende yang nak dibuat dok ngadap pc hari-hari siang dan malam sampai stu tahap naik muak jugak....macam tu la kes nye..dah hampir 5 bulan aku tak main farmville...bile bukak je...macam nak termuntah je.... fuhhhh..tension nye...nak buat ekkkkk tolongggggg...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KISAH-KISAH SILAM:-

Popular Posts

Familyku Harapanku

Familyku Harapanku

Zarith Sofea - 4 Thn

Dad & Daughter

Dad & Daughter

SOFEA & CORN

SOFEA & CORN

Adik n Kakak with Toys

Adik n Kakak with Toys

Convocation 2001

Convocation 2001

My Blog List

There was an error in this gadget

SOCIAL LIFE

There was an error in this gadget