Thursday, April 14, 2016

2011- 2016 5 years.. x udpdates blog ni..

14-4-2016 : 1:16 pm 

Ya Allah terkejut gak bile terbuka blog yang dah lama ditinggalkan... x sangka sekejap je masa berlalu diam x diam dah 5 tahun ku tinggalkan dunia blogging ini. Itu la semakin hari semakin cepat masa berlalu.. kehidupan yang penuh dengan komitmen yang semakin mencabar tuntutan duniawi semakin menjadikan masa itu terlalu pantas berlari.. 

Maybe dengan kewujudan aplikasi whatsapp juga menyebabkan takde masa nak menulis di blog yang usang ini lagi... sibuk dok melayan group wasapp yg berpuluh-puluh dalam smart phone juga sebabkan x de masa nak jenguk blog ini..  ok lah mmg xde idea pun nak tulis so updates terkini inilah small family ku..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KISAH-KISAH SILAM:-

Popular Posts

Familyku Harapanku

Familyku Harapanku

Zarith Sofea - 4 Thn

Dad & Daughter

Dad & Daughter

SOFEA & CORN

SOFEA & CORN

Adik n Kakak with Toys

Adik n Kakak with Toys

Convocation 2001

Convocation 2001

My Blog List

There was an error in this gadget

SOCIAL LIFE

There was an error in this gadget