Friday, June 12, 2009

Kek Barbie untuk Sofea dan Erlysha

Inilah hasil kerja tangan pertama selain dari buat cupcake... cubaan ini atas permintaan Sofea dan Erlysha...actually dah lama dia orang mintak buat kan....tapi tak buat-buat jugak..last-last semalam si Sofea memberontak tak puas hati menuntut janji....since aku pun MC semalam buat jugak la...malas nak dengar dia merengek..kebetulan pulak semalam ade pulak sedara mara dari Penang yang balik....so buat la untuk happykan mereka semua...alhamdulillah jadilah jugak kek yang sepertidi minta. Walaupun tak sempurna atleast cukuplah untuk memuaskan hati mereka.....


so camner???? ok tak???Berapa bintang boleh bagi....actually banyak lagi yang kene belajar...teknik-teknik an skill perlu ade..ini just buat hentam keromo saje...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KISAH-KISAH SILAM:-

Popular Posts

Familyku Harapanku

Familyku Harapanku

Zarith Sofea - 4 Thn

Dad & Daughter

Dad & Daughter

SOFEA & CORN

SOFEA & CORN

Adik n Kakak with Toys

Adik n Kakak with Toys

Convocation 2001

Convocation 2001

My Blog List

There was an error in this gadget

SOCIAL LIFE

There was an error in this gadget